Unieke ontwerpen bedrukken bij Let’s Flamin’ Go!

tshirt buffel
Elles

Door Elles

20 december 2022

Unieke ontwerpen bedrukken bij Let’s Flamin’ Go!

Wat doe je als je de webshop die je hebt niet meer uitdagend genoeg vindt? Dan begin je gewoon een nieuw shop met de meeste unieke, kleurrijke en speelse ontwerpen om te bedrukken op textiel. Een nieuwe start om echt die creatieve uitdaging aan te gaan. Elles deed het en heeft er maar één ding over te zeggen: Let’s Flamin’ Go!

En toen ontstond Let´s Flamin´Go!

Sinds 2009 ben ik ondernemer en heb ik verschillende webshops gehad. In mijn hele ondernemersreis ben ik er steeds meer bewust van geworden van wat ik leuk en minder leuk vind om te doen. Steeds vaker had ik het idee dat ik iets moest gaan doen wat echt Elles is en wat minder al die anderen. Mijn vorige bedrijf was een webshop waar ik voornamelijk bezig was met het bedrukken van kinderkleding. Het resultaat was super maar het was vooral heel veel van hetzelfde en ik miste het om zelf echt creatief bezig te zijn. Verandering was nodig en zo ontstond het idee voor Let’s Flamin’ Go!

Unieke, kleurrijke en speelse ontwerpen bedrukken en borduren op textiel

Wat Let’s Flamin’ Go nou zo anders maakt dan al die anderen? Veel van de mensen die bij mij terecht komen zijn op zoek naar een unieke ontwerpen of de mogelijkheid om ook in kleine oplages af te nemen. De uitdaging zit er nu juist in om goed te luisteren naar de vraag van mijn klanten. Waar zijn ze naar op zoek, voor welke gelegenheid en hoe kunnen we het ontwerp zodanig aanpassen dat zij echt 100% tevreden zijn met het resultaat? Deze samenwerking maakt het iedere dag weer een uitdaging om alles uit mezelf en de mogelijkheden te halen. En hoe tof is het om iemand in een van mijn creaties te zien lopen?!

Waarvoor kun je terecht bij Let’s Flamin’ Go?

In principe kan ik alles wat van stof is bedrukken of borduren. Hoodies, sweaters, t-shirts, rompers en zelfs speciale sportkleding behoren tot de mogelijkheden. Wat voor mij voorop staat is het leveren van goede kwaliteit. Ik werk dan ook graag samen met textielleveranciers waarvan ik weet dat zij producten van hoge kwaliteit leveren en jouw item niet na een keer wassen al vervormd is of de bedrukking loslaat. Ben je op zoek naar een specifiek item, ik ga graag voor je op zoek!

Je kunt jouw ontwerp op verschillende manieren laten opdrukken. Ik kan bedrukken in een enkele kleur, full-colour of sublimeren. Wil je liever een wat luxere afwerking? Kies er dan voor om je ontwerp te laten borduren. Per ontwerp kijken we samen wat de beste optie is voor het mooiste resultaat.

Wat ik zoal doe:

  • Shirts bedrukken met unieke ontwerpen voor themafeestjes, kampioenschap, vrijgezellenfeest, verjaardag
  • Hoodies en sweaters bedrukken en borduren met eigen opdruk
  • Sportkleding voorzien van logo’s, namen en rugnummers
  • Rompertjes en babykleding als kraamcadeau
  • Bedrijfskleding bedrukken

Kan ik ook bij je terecht voor een enkel product?

Ik snap als geen ander dat jij niet altijd 25 truien of 500 tasjes tegelijk nodig hebt. En bij Let’s Flamin’ Go hoeft dat gelukkig ook niet. Ik vind het net zo leuk om 1 sweater voor je te borduren of om 5 speciale tasjes voor je te bedrukken. Dus wil je iemand verrassen met een bijzonder item of heb je een shirtje nodig voor een themafeestje, je kunt gewoon bij mij terecht.

Wil je meer zien van mijn werk? Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen op mijn Instagram of TikTok kanaal. Hier post ik regelmatig foto’s en filmpjes van de door mij gemaakte items. Misschien zie je daar jouw unieke ontwerpen ook wel terug!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen…

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *